Home Cycliram LineUp Download Contact
 LineUp
Met dit programma kunt u de inschrijving van wedstrijden voor wielrennen verzorgen.

U kunt de wedstrijden beheren, bewerken, afdrukken en exporteren. Het programma is uitermate geschikt om startlijsten te maken voor Orbits, het MyLaps systeem.

Ook kunt u complete webpagina's maken en de startlijst per e-mail verzenden.

Als u een handscanner gebruikt, dan kunt u de licenties of basispassen scannen. Zo kunt u snel en accuraat een startlijst maken, zodat er geen lange wachtrij bij de inschrijving ontstaat.

U kunt instellen of en hoeveel renners moeten betalen voor de wedstrijd.

In de statistieken kunt u zien hoeveel renners uit welke categorie er meedoen in de desbetreffende wedstrijd en hoeveel van hen hebben betaald of een transponder hebben gehuurd.

Als er een uitslag is die bijvoorbeeld uit Orbits komt, dan kunt u die in de wedstrijd importeren. De uitslag kunt u dan afdrukken, per e-mail verzenden of u kunt er een webpagina van maken.

Het programma is shareware, wat betekent dat u het vrij kunt gebruiken voor een periode van 30 dagen. Als u het daarna wilt blijven gebruiken, dan kunt u een licentiecode aanvragen.
De kosten hiervoor bedragen 120 euro voor het eerste jaar, daarna 30 euro per jaar.
Wilt u dat niet, dan kunt u het programma niet meer gebruiken en moet u het van uw harde schijf wissen. Met uw registratie krijgt u tevens meer mogelijkheden in het programma alsmede ondersteuning voor eventuele problemen en nieuwe versies.
Copyright © 2021 RoPiSoft